Jump to content
Bunkshyde

Waypoint - New and Edit Problems with Lon and Lat

Recommended Posts

We were doing a multicache today and created a new user waypoint. 

Problem 1. At the time of creation the longitude and latitude were both set to 00.00.000. I’m sure they used to start at the current location on the basis that the new waypoint was close by and just needed tweaking from current location. Starting at 00.00.000 is frustrating esp downunder near the International Date Line  

Problem 2. Having created a new user waypoint we realised we had got the coords wrong. We entered Edit. When selecting Longitude or Latitude, the existing coordinates are both reset to 00.00.000 forcing us to start from scratch.  This makes changing existing coords very difficult and very frustrating in the field. Normally only a small tweet is needed when a erroneous coord is entered and needs correcting. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Nic,

I am travelling in northern Australia (Cape York) and just found some (rare) mobile data signal. 

I updated Cachly to 5.2.2 (8) and can no longer replicate the problem

Thanks for the prompt response. 

Peter Bunkall

764D6544-BDDA-42BF-BC6F-CD7D0D957D82.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×