Jump to content
wwbd

FTF bug?

Recommended Posts

I love the FTF icon feature. I did notice what might be a bug. In this case the cache was enabled, CO disabled it to fix something and then re-enabled it all before it was found.  The List view does not show the FTF label on the icon but the Map view does. Current example is cache GC7BE7G which is still currently unfound. Another example is GC7BNAM.

Update: It appears this might have more do do with having corrected coordinates on a Mystery cache. Both of my examples above have corrected coordinates. When I remove them, the FTF comes back on the List view.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/24/2017 at 4:05 AM, Nic Hubbard said:

Looking for a way to still show both of these...

It might not happen often, but it probably should be accounted for when looking at the code for this sort of thing - what about something with a corrected coordinate, that is waiting for a FTF, but you have also logged a DNF on.  I had one of these the other day :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, AnyMules said:

It might not happen often, but it probably should be accounted for when looking at the code for this sort of thing - what about something with a corrected coordinate, that is waiting for a FTF, but you have also logged a DNF on.  I had one of these the other day :(

Hmm, I think at some point there needs to be some of those status' overriding others, rather than showing all otherwise it will just get crazy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×