Jump to content
AnTsInRpAnTs

Error Request failed: bad request (400)

Recommended Posts

For the last couple of weeks, I have had this message appear when I open the App. Initially I couldn't proceed at all. I read a comment from Nic in this Forum that suggested I should Logout and then log in. That seemed to cure the issue but it was only temporary . Now I get it every time I open the app. I can click on OK and that makes the message disappear and I can use the app. But it happens every time I open the app.

How can I stop this message appearing?

 

 

Cachly- ERROR Request failed - bad request (400).jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

5.2.1 (4)

Initially I had to logout then login to Geocaching.com. 

But, ever since I solved that link to Geocaching.com, when I open the app, I get that message on screen. When I click on OK, the message disappears and I can use the app normally with no issues. But as soon as I close the app and then open it again, the message reappears.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you haven't, try to logout and log back in again. Tap More at the bottom of the main screen and then tap Logout in the top right of the More screen? Maybe logging out and back in again, if you haven't already tried, might reset things for you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the suggestion, Team DEMP.

 

I had already done that many times but I just tried it again and was  given an opportunity to link to geocaching.com again, which I did.

That seems to have worked as, afterwards, when I returned to the Cachly app, and them logged out of that, I was then able to log back into Cachly without getting the Error message. 

Hopefully, the problem is resolved but I will wait a bit before confirming it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, this problem has NOT gone away. I have been out on a maintenance mission with no problem encountered but, when I got home, I re-opened the app (which I had closed) and the" Error Request failed ..."  message appeared again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm. Something is happening in the background when you are opening the app, and I am not sure why you would get the error. We have a 5.2.2 update coming out soon with some additional fixes that should solve your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×